Achter de coulissen van Faalplezier.nl

selfie onno

Onno van Geuns

'Over ons' gaat over mij, Onno van Geuns, én over mijn eenmanszaak met de naam De Uitbeelder. Ik ben jarenlang actief als improvisatietoneel-docent, workshopleider en trainer.

In 1998 ben ik zelf als enthousiaste amateur begonnen met volgen van improlessen. Ik heb veel gespeeld, opgetreden met theatersportgroepen en in losse producties. Niet veel later ben ik zelf theatersportles gaan geven aan o.a. het Utrechts Centrum voor de Kunsten.


Het kan
altijd anders


Improviseren op toneel gebeurd steeds vanuit één belangrijk uitgangspunt: Het kan altijd anders. Ik ontdekte dat op de toneel-manier van omgaan met onverwachte situaties in het echte leven eigenlijk zeer goed van pas komt.

Op deze website staat een overzicht van veel workshops en trainingen die ik de laatste jaren vanuit die ervaring heb ontwikkeld.

Samenwerken

Bij gelegenheid werk ik graag samen met collega's uit mijn brede professionele netwerk. Daardoor is het mogelijk antwoord te geven op de meest uiteenlopende uitdagingen. Kom maar door met hele grote groepen, unieke projecten en vreemde locaties. 

De Uitbeelder kan daarmee komen op ideeën waar ik nog nooit eerder opgekomen ben. Verras uzelf, verras mij.

Faalplezier.nl

Faalplezier is de overkoepelende titel voor deze site. En dat is niet voor niets. Voor mij is faalplezier cruciaal om ontspannen om te gaan met onverwachte situaties en om te improviseren. En dat is toch de rode draad door alle producties van De Uitbeelder.

De term Faalplezier is bedacht door Andre Besseling. In zijn boek 'Theater uit het Niets' gebruikt hij het als een van de sleutelbegrippen van improvisatietrainingen. Ik wil bij dezen Andre hartelijk danken voor de toestemming om deze term te gebruiken.

Ik hoor graag van u

Mag ik u uitnodigen om mij te bellen? Of neem anderszins contact op om een afspraak te maken.

 

Het kan altijd anders

Informatie en contact

U dient uw naam in te vullen

U dient uw bedrijfsnaam in te vullen.

Invalid Input

U dient uw e-mailadres in te vullen.

U dient een bericht in te vullen

Ongeldige invoer

Dit is een website van

De Uitbeelder
Eemweg 86
4105 ZA Culemborg
Nederland

+31 (0)6 307 259 52

btw-id: NL001940915B83


Anderen bekeken ook:
DeUitbeelder.nl

Culemblog.nl

Het kan altijd anders