Theatersport, lessen en workshops

Volg 12 lessen en u leert alle vaardigheden die theatersporters gebruiken.

Starten met theatersport

In de starterscursus wordt diep ingegaan op alle facetten van improvisatie. U werkt aan basistechnieken voor toneelspel, verhaalopbouw, improviseren, interactie met het publiek en vooral samenspel. U heeft veel tijd om te experimenteren. Het blijkt voor velen minder moeilijk dan gedacht. U zult versteld staan van de hoeveelheid plezier en creativiteit die het in u oproept.

• Wat is theatersport?
• Kan ik dat ook?
• Is het iets voor mij?

Ervaren theatersportgroepen

Bestaande theatersport-groepen kunnen De Uitbeelder inhuren als docent/trainer. We trainen vanuit specifieke thema's zoals waarachtig spel, clownerie en verhaalopbouw. Lange series van lessen en blokken van drie... net dát wat een groep nodig heeft.

De nadruk zal liggen op geloofwaardig spel, wat heeft de ander nodig op het toneel en veel proberen. We blijven dicht bij de opdracht van de bedenker van theatersport, Keith Johnstone.

De Uitbeelder heeft de afgelopen jaren voor verschillende theatersportgroepen gewerkt. Zo was hij trainer/docent bij TotsloT in Zeist, Iets anders uit Utrecht en Placebo in Amsterdam. Hij is jaren verbonden geweest als docent Theatersport bij het UCK in Utrecht.
Informeer of er momenteel ruimte is voor nieuwe groepen om zich aan te melden.

In-bedrijf-theatersport

Een theatersportcursus is een geweldige ontspannen teamactiviteit voor personeel van bedrijven. Na het werk lekker spelen.
Het is niet alleen leuk, het heeft meerwaarde: theatersport vergroot het talent om te improviseren. Oftewel de omgang met onverwachte situaties.

Extra diepgang

Speciaal voor bestaande theatersportgroepen. Unieke weekend-lange training. Een combinatie van clownerie (door een professionele clownsdocent) en theatersport.
Lees meer over deze DubbelWorkshop.

Neem nu contact op voor een afspraak.

 

Het kan altijd anders

 

Informatie en contact

U dient uw naam in te vullen

U dient uw bedrijfsnaam in te vullen.

Invalid Input

U dient uw e-mailadres in te vullen.

U dient een bericht in te vullen

Ongeldige invoer

Dit is een website van

De Uitbeelder
Eemweg 86
4105 ZA Culemborg
Nederland

+31 (0)6 307 259 52

btw-id: NL001940915B83


Anderen bekeken ook:
DeUitbeelder.nl

Culemblog.nl

Het kan altijd anders