Recensies

We vragen na afloop van de workshops en trainingen vaak om een reactie van de deelnemers. Velen waren gelukkig erg enthousiast.
Hieronder staat inmiddels een schijnbaar eindeloze rij.

Falen met karakter

Leuk dat jij het thema falen op zo'n enthousiaste manier weet om te buigen naar een iets positief. Van de collega's heb ik alleen maar positieve reacties gehoord!
Het was een leuke, creatieve manier met een verfrissende kijk op het leven en vooral op falen. Ik denk dat het een mooie afwisseling in ons programma was. Met een leuke knipoog naar onze eigen inhoud. Ik zal het zeker anderen aanbevelen.

Het was fantastisch

Als break in onze zakelijke bijeenkomst is onze groep van 40 collega's 'afgevoed' door Onno en collega's.
Op een ontspannen manier, na een minuut deden alle deelnemers enthousiast mee. Dat alleen al is knap want het zijn best lastige klanten.

Aanrader voor sales

Ons verkoopteam beleeft turbulente tijden. Omgaan met onverwachte situaties zijn voor ons dagelijkse kost... maar op de bühne is dat toch wel even slikken... ook voor mijzelf.
Mijn teamleden hadden een theatermiddag zeker niet verwacht tijdens het teamuitje.

Een aanrader voor ieder team dat elkaar op een ontspannen manier beter wil leren kennen.


Onzekerheid en faalangst

We deden de training ‘Faalplezier’. Dit omdat we binnen het team bezig zijn met communicatie en dan vooral het geven van feedback. Ik vond het geweldig om te zien hoe de acteur een groot aantal verlegen/onzekere leidsters binnen 2 uur zover kreeg dat ze zichzelf durfden te uiten voor de groep. Dit in een gezellige (met muziek op de achtergrond) en ontspannen sfeer.We hebben
heel veel gelachen
om elkaar


Beter begrijpen

Wij hebben als managementteam de workshop 'Afleren...' gevolgd. Veel gelachen met en om elkaar en, net zo belangrijk, we hebben kanten van elkaar gezien die we normaal tijdens vergaderingen niet zo snel zien. Daardoor hebben we elkaar beter leren kennen en elkaar kennen is elkaar beter kunnen begrijpen. 
Buitengewoon knap van de trainer dat hij 5 minuten na aanvang van het programma iedereen aan het werk kreeg!


Grensverleggend voor docenten

Als wij, docenten van het voortgezetonderwijs, zelf in de klas gaan zitten, worden we zelf weer leerling. Kortom ’t was hard werken voor Onno. Maar hij redde zich voortreffelijk. We keken in een spiegel en zagen onszelf op een verrassend andere manier. Interessant, leerzaam en heel amusant.


Respectvol

De 20 deelnemers wisten vooraf niet wat hen te wachten stond. De meesten reageerden positief en deden actief mee. Een paar bleven wat afzijdig en dat was geen probleem voor de trainer. Ook die collega's hebben als toeschouwer een prima avond gehad. Ze werden serieus genomen in een rol van kritisch observator. Een paar deelnemers ontpopten zich als voortreffelijke toneel- of operaspelers terwijl ook de zangnummers goed uit de verf kwamen. Compliment voor Onno en zijn muzikant om met zoveel respect voor iedereen de groep zo in beweging te krijgen.

Steeds leuker

Bij het betreden van de zaal werd al gelijk door een aantal collega’s gereageerd op de opstelling van de stoelen en de zaal, ’we gaan toch niet toneelspelen’? Korte tijd later vond de hele groep het geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en waren vooral verrast door de vele kwaliteiten van onze collega’s! 
Wat ons betreft een echte aanrader. Voor Onno grote complimenten omdat hij de groep zo leuk heeft benaderd en meegekregen in het hele spel!


Last minute deal

Op het laatste moment (1 week van te voren) een invulling voor het middagprogramma van ons personeelsuitje kunnen regelen met De Uitbeelder. Perfecte service en een hele leuke en leerzame middag, waarbij humor een hele grote rol heeft gespeeld.

Je leert elkaar beter kennen, zeker de mensen waar je niet dagelijks mee samenwerkt. De collega’s waren allen zeer te spreken over het uitje.


Gastouders met Faalplezier


Met eenvoudige, leuke en verrassende oefeningen is falen bij hem gegarandeerd en kun je beleven hoe het is om te falen, wat jouw eigen strategieën zijn om het als nog te voorkomen en hoe deze strategieën je vaak meer in de weg kunnen staan dan het (gevreesde) falen zelf. Maar naast al deze leerpunten ervaar je ook hoe fijn, ontspannend en grappig het is, om maar even niet met falen bezig te zijn, maar het gewoon te ondergaan. En hoeveel ruimte, begrip en humor in een groep collega’s ontstaat, als iedereen zich even van zijn veiligheidsriem ontdoet en durft te falen. Kortom: Veel geleerd in deze workshop, en ook onwijs veel plezier gehad!


  Naast het lachen
was er continu
de confrontatie


Eigenwijze opbouwwerkers

Werken met een groep (eigenwijze) opbouwwerkers. En ze dan toch met de neuzen de juiste kant op krijgen. En daarbij heel veel plezier hebben. Naast al dat lachen was er continu de confrontatie, maar zo gebracht dat iedereen het kon aannemen: wat is nou jouw bijdrage aan het doel van de groep? Die humor ga ik trachten erin te houden! Na een minuut deden alle deelnemers enthousiast mee.

On-zekere verzekeraars

Acht medewerkers van de grote verzekeraar zijn met veel plezier in de on-zekerheid gedoken. De groep heeft enthousiast geoefend in accepteren van onverwachte impulsen. Niets is immers zeker. In het mooie hotel Casa 400 in Amsterdam heeft De Uitbeelder een prima locatie getroffen.

Gemeenteambtenaren

In een prachtige locatie in Veendam hebben we met een grote groep genoten van de training Faalplezier. We hebben de training kritisch beschouwd want we zijn en blijven ambtenaren. En ons oordeel was erg positief. De Uitbeelder heeft deze dag met twee trainers gewerkt.
Dankjulliewel voor een heerlijke ochtend!

Belgisch energiebedrijf

Geleerd, gespeeld en over wat remmingen heen kunnen stappen.
Medewerkers van energiebedrijf Electrabel hebben de training Faalplezier gedaan. Het oordeel dat uit de evaluatie kwam was erg goed. 't Was een leuke humoristische benadering, en het werd wel duidelijk wat er in ons team kon veranderen. Ik heb erg genoten en daarnaast het nodige geleerd. Gemiddelde eindconclusie in een rapportcijfer: 8

Rijkswaterstaat faalt

Een team van Rijkswaterstaat is een middag bijeen geweest op Fort aan de Klop in Utrecht.
Wij hebben gisteren een erg leuke en leerzame dag gehad. Door middel van de verschillende opdrachten heeft trainer Sanne ons op een speelse manier uit onze ‘comfort zone’ weten te halen. Erg leuk om zo jezelf en je collega’s beter te leren kennen.

Zorg-wekkend

Wij zijn een team van 11 personen die in de zorg werken. Het was een leerzame middag en de nodige tranen van het lachen zijn dan ook gevallen. Alle collega’s waren erg tevreden na afloop. Iedereen had het erg leuk gevonden. Het is echt een aanrader voor als je iets zoekt voor een teamdag wat leerzaam en toch erg leuk is.


Nieuwsgierigheid beloond

‘Afleren...’ was één van de 6 workshops waaruit de deelnemers aan de avond konden kiezen. De titel prikkelde de nieuwsgierigheid van veel mensen. Op de evaluatieformulieren werd deze workshop beloond met een 4,7 (op een schaal van 1 tot 5).

Loslaten

Een middagje ‘Afleren...’ is enorm leuk om te doen. We hebben erg veel gelachen en door de opbouw in de workshop ging het steeds beter en werd het steeds makkelijker om alles los te laten wat onze moeder ons geleerd heeft.

Sprookje in het ziekenhuis

Ik dacht dat ik mijn UMC-collega’s wel aardig kende maar tijdens deze avond ‘Afleren...’ heb ik weer hele nieuwe kanten gezien! Hoogtepunt: mijn leidinggevende improviseerde dat ze een hond was in het sprookje De Gelaarsde Kat!Een absolute aanrader
voor teambuilding
waarbij lol voorop staat


Ministerie vol verbazing

De Uitbeelder heeft ons geholpen om ’af te leren wat je van je moeder hebt geleerd’. We hebben een ontzettend verrassende en vooral leuke en leerzame middag gehad waar improvisatietoneel centraal stond. Niks moet... alles mag! Ik wil niet teveel verklappen wat er gebeurt tijdens deze workshop maar ik kan melden dat iedereen erg enthousiast was en we soms niet meer bijkwamen van het lachen. Het is erg leuk om samen met collega’s iets op te bouwen wat je eigenlijk een paar uur ervoor niet voor mogelijk had geacht. Wij zijn hier in Den Haag vaak serieus bezig, en we vergeten vaak te relativeren. Een absolute aanrader voor ondermeer teambuilding en wat je ook in de dagelijkse praktijk kunt toepassen waarbij ontspanning en lol voorop staat.


Ongedwongen

De workshop ‘Afleren wat je van je moeder hebt geleerd’ betekende voor ons teambuilding, ontspanning, samen lachen, loslaten en genieten! Onno krijgt het met positiviteit en ongedwongenheid voor elkaar dat iedereen enthousiast meedoet, waardoor hilarische momenten ontstaan!


Foutje, bedankt

Het was een geslaagde en leerzame avond. De twee docenten brachten de inhoud zeer toegankelijk en iedereen deed met plezier mee met de verschillende activiteiten. Uiteindelijk konden al mijn collega's van de bank trots terugkijken op onze training in Faalplezier.


Humor

Het was werkelijk een erg ontspannen en humoristische avond. Nooit gedacht zoveel ontspanning te kunnen hebben met mijn collega’s! Geweldig genoten met de workshop ‘Afleren wat je van je moeder hebt geleerd’.


Grensverleggend

Het was heerlijk om lachend en grensverleggend aan de slag te gaan met elkaar. Dagen later waren de effecten van de workshop nog merkbaar. Het is goed om eindelijk eens afgevoed te worden!


Leerzaam

De Uitbeelder heeft voor ons een teambuilding verzorgt met de naam “Afleren wat je van je moeder hebt geleerd“ Op een ontspannen en heel betrokken manier werden de deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en samen te werken. Grappig, ontspannen èn leerzaam. De deelnemers waren zeer enthousiast en beoordeelde de workshop na afloop gemiddeld met een 8,0.


Kennismaken

Wij waren een redelijk nieuw team dat elkaar nog niet zo goed kende. Dat was na afloop wel anders. Het werd door iedereen heel positief ervaren.


Voor de derde keer geboekt

Wederom een geweldige mix van diepgang, confrontatie met onszelf en spel. Ik blijf me verbazen hoe Onno van Geuns van De Uitbeelder de meest behoudende groepen tot grote speelvreugde weet te brengen. Een absolute aanrader...


Iedereen tevreden

Wij hebben zeer genoten op deze dag met de collega’s, alles mocht lekker fout gaan. We hebben geleerd dat we als groep heel sterk staan en goed kunnen samenwerken. De lach was bovenal sterk aanwezig en over sommige collega’s hebben we ons zeer verbaasd. Tijdens het songfestival-nummer wat gebracht werd door 1 collega (als Rus) werden de lachspieren nog meer belast, hij deed het fantastisch en heeft uiteraard het hardste applaus gekregen. Het was een uitje om nooit weer te vergeten. Met de foto’s die we erna ontvingen, konden we ons het uitje nog een keer beleven. Met andere woorden een zeer geslaagd uitje en dat vonden alle collega’s. Het gebeurt niet vaak dat iedereen tevreden is.


Confronterend

Onze reguliere teamdagen zijn zowel inspannend als ontspannend. ’s Ochtends wordt er hard gewerkt aan inhoud, ’s middags nemen we tijd voor iets leuks in het kader van teambuilding. Ditmaal werden we onder leiding van De Uitbeelder geconfronteerd met een paar ingeslopen schoonheidsfoutjes. Niks geen ’bezint eer ge begint’, maar gelijk vól erin. Met behulp van leuke oefeningen werd het verschil tussen ’ja, maar ...’ en ’ja, en ...’ pijnlijk duidelijk. We hielden een touwtrekwedstrijd met een denkbeeldig touw en leerden het voordeel van bewust verliezen. Faalangst werd letterlijk faalplezier. Gewapend met een officieel certificaat, maar vooral pijn in de buik van het lachen, keerden we aan het eind van de dag terug naar kantoor.


Ongeremde lachbuien

'Faalplezier' blijkt een prima manier om je collega's op een anderen manier te leren kennen. Een leuke locatie zoals Theater ZIMIHC in Utrecht is daarvoor heel geschikt. De combinatie met een aardige cateraar en een goede muzikale begeleiding zorgt voor de puntjes op de i. Wij hebben veel pret gehad met als gevolg een flink aantal ongeremde lachbuien.


Schaamteloos

Tijdens de jaarvergadering is onze groep afgevoed door Onno en collega’s. Op een ontspannen manier werden ons tools aangereikt om te improviseren en overal ’Ja’ op te durven zeggen. Na een minuut deden alle deelnemers enthousiast mee. Mensen werden op een speelse manier over een grens getrokken en voelden geen schaamte om zich bloot te geven op het toneel. Dit is een workshop om verborgen talenten naar boven te brengen, veel te lachen en eigen grenzen te overschrijden. Iedereen was na afloop razend enthousiast. ‘Afleren wat je moeder je geleerd heeft’ heeft een aantal onderdelen waarover de deelnemers dagen later nog steeds vol van waren. Een aanrader!Zelfs de meest introverte boefjes
speelden de sterren
van de hemel


Inspirerend

Op 23 januari zijn wij afgevoed door Onno. Wat leuk om collega’s ook eens op een andere manier bezig te zien. Diverse mensen hoorde ik zeggen dat ze pijn in hun kaken hadden van het lachen. Echt een aanrader voor ieder team, waar samenwerken voorop staan. Wij hebben weer voldoende inspiratie om aan het werk te gaan!


Tranen van het lachen

Dit uitje is bijzonder in de smaak gevallen bij ons bedrijf. We wisten als personeelsvereniging eerst niet zo goed wat we er van moesten verwachten, maar ik heb tranen in m’n ogen gehad van het lachen. Het was erg enerverend, ontspannend en weer eens wat anders!


Nagalm

De Uitbeelder heeft op een ontwapenende positieve manier een groep keiharde projectmanagers in beweging gekregen. Het was hilarisch en confronterend tegelijk... Het theaterspel ’songfestival’ galmt nog na... top!


Gewoon doen

Een geweldige middag op een geweldige locatie. Leuke rollenspellen waarbij geen kritiek maar lof je ten deel valt. En een afsluiting waarbij wij de zelfverzonnen opera Pinokkio ten gehore gaven. Gewoon doen, heel erg leuk


Hilarisch en veilig

Het was een zeer inspirerende en interessante middag. Je gedachtes impulsief volgen zonder ze van te voren te beoordelen, geeft veel hilarische situaties! Er was een veilige sfeer. Zelfs collega’s die van te voren aangaven niet van theater te houden, gaven na afloop aan een geweldige middag te hebben gehad! Het was echt een hele leuke manier om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen!
Wat we hebben 'afgeleerd' kunnen we in ons werk goed gebruiken.


Kinderspel

Tijdens het 25 jarig lustrum van onze school heeft De uitbeelder met een groep van 20 bovenbouw kinderen letterlijk alle remmen los gekregen. Zelfs de meest introverte kinderen en grootste boefjes improviseerden na enige aarzeling de sterren van de hemel. Na twee uur wilde niemand stoppen en kwam deze groep stralend en een ervaring rijker weer terug in hun klassen. Wij willen wel elke week met Onno aan de slag en raden iedereen aan om ook af te gaan leren wat hun moeder ze heeft geleerd!


Gelukkig hebben we de foto’s nog

Nooit geweten dat er in mijn team zulke improvisatie-kunstenaars zitten. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat hebben we gelachen en gegiecheld met elkaar! Fantastisch om eens even totaal niet met werk bezig te zijn en toch je collega’s beter te leren kennen. Een echte aanrader! Ook erg leuk dat er foto’s zijn gemaakt!

Vergeet niet de muziek

Iedereen was laaiend enthousiast en het was ook in één woord geweldig. Mocht iemand dit ook gaan doen, doe het dan niet zonder muziek want dat werkt sfeer verhogend. Verder vreselijk gelachen en dan blijkt ook dat eigenlijk niemand bang is iets stoms te doen want je kan gewoon niks stoms doen. Absolute aanrader.

Recht onder de domtoren

Erg leuk voor elke groep. Wij hebben deelgenomen met de bedrijfshulpverlening; een diverse groep. Faalplezier levert voor ieder iets op. De lokatie was erg goed gevonden door de organisatie; we zaten in een echte theaterzaal in het UCK in hartje Utrecht.


Het kan altijd anders

 

Informatie en contact

U dient uw naam in te vullen

U dient uw bedrijfsnaam in te vullen.

Invalid Input

U dient uw e-mailadres in te vullen.

U dient een bericht in te vullen

Ongeldige invoer

Dit is een website van

De Uitbeelder
Eemweg 86
4105 ZA Culemborg
Nederland

+31 (0)6 307 259 52

btw-id: NL001940915B83


Anderen bekeken ook:
DeUitbeelder.nl

Culemblog.nl

Het kan altijd anders