DubbelWorkshop Theatersport+Clownerie

Unieke tweedaagse vol theatersport en clownerie. Op een mooie locatie, alles geregeld. Schrijf je nu in met je theatersportgroep.

Op verzoek organiseert De Uitbeelder weer een improvisatie tweedaagse.
We combineren een weekend lang zoveel mogelijk de technieken van de clown met theatersport. Het verschil tussen clownerie en theatersport is namelijk bijzonder. Een clown speelt door ‘de vierde wand’ heen, maakt contact met het publiek, iets dat bij theatersport zo vaak gemeden wordt.


Een fantastisch weekend,
inspirerend en prikkelend
tot op het bot


Opvallender nog is het verschil dat de clown uit zijn hart speelt en de gemiddelde theatersporter uit z'n hoofd. In je eentje op toneel staan, met niets, en toch boeien. Daar gaan we diep op onderzoeken.

Twee dagen kort

Een DubbelWorkshop duurt het liefst twee volle dagen. Om dat te bereiken komen we vrijdags aan op de locatie, werken we heel de zaterdag en gaan aan het einde van zondagmiddag weer naar huis. Lekker intensief, zonder afleiding van de buitenwereld. De tijd zal vliegen.

Doorbijten

Veel theatersportgroepen oefenen wekelijks twee uurtjes. Een DubbelWorkshop is de uitgelezen mogelijkheid eens door te bijten op thema's die wat lastiger zijn. Hoe gaan we om met moeilijke games, hoe kunnen we elkaar goed aanvoelen? Een weekend komt het groepsgevoel ten goede. Een focus dus op spelen en bouwen aan het team.

Investering

De oefenlocatie met een mogelijkheid om te overnachten, het eten en drinken, materialen en de trainers... het kost allemaal (een beetje) geld. In het verleden wisten we de kosten erg laag te houden door gebruik te maken van 'zelf-koken' en 'ik-weet-nog-wel-een-plek'. Wellicht dat we dat de volgende keer weer kunnen, samen.

Overzicht

  >      Theatersportgroepen tot 15 pers.
   Teambuilding voor bestaande groepen
   Improvisatie vaardigheid
   2 tot 2,5 dag

Neem nu contact op voor een afspraak.
Met plezier maak ik een offerte voor uw groep.

 

Het kan altijd anders

 

 

Informatie en contact

U dient uw naam in te vullen

U dient uw bedrijfsnaam in te vullen.

Invalid Input

U dient uw e-mailadres in te vullen.

U dient een bericht in te vullen

Ongeldige invoer

Dit is een website van

De Uitbeelder
Eemweg 86
4105 ZA Culemborg
Nederland

+31 (0)6 307 259 52

btw-id: NL001940915B83


Anderen bekeken ook:
DeUitbeelder.nl

Culemblog.nl

Het kan altijd anders