Reacties van klanten

Faalplezier Ygdrasil

Enthousiaste groepen in Nederland en België

"Ik heb eigenlijk alleen maar positieve feedback ontvangen van de deelnemers en ook verschillende malen gehoord dat ze nog wel een paar uur door hadden willen gaan."

Falen met karakter

Leuk dat jij het thema falen op zo'n enthousiaste manier weet om te buigen naar een iets positief. Van de collega's heb ik alleen maar positieve reacties gehoord!
Het was een leuke, creatieve manier met een verfrissende kijk op het leven en vooral op falen. Ik denk dat het een mooie afwisseling in ons programma was. Met een leuke knipoog naar onze eigen inhoud. Ik zal het zeker anderen aanbevelen.

Het was fantastisch

Als break in onze zakelijke bijeenkomst is onze groep van 40 collega's 'afgevoed' door Onno en collega's.
Op een ontspannen manier, na een minuut deden alle deelnemers enthousiast mee. Dat alleen al is knap want het zijn best lastige klanten.

Onzekerheid en faalangst

Ik vond het geweldig om te zien hoe de acteur een groot aantal verlegen/onzekere leidsters binnen 2 uur zover kreeg dat ze zichzelf durfden te uiten voor de groep. Dit in een gezellige (met muziek op de achtergrond) en ontspannen sfeer.


We hebben
heel veel gelachen
om elkaar

Beter begrijpen

Wij hebben als managementteam de workshop 'Afleren...' gevolgd. Veel gelachen met en om elkaar en, net zo belangrijk, we hebben kanten van elkaar gezien die we normaal tijdens vergaderingen niet zo snel zien. Daardoor hebben we elkaar beter leren kennen en elkaar kennen is elkaar beter kunnen begrijpen. 
Buitengewoon knap van de trainer dat hij 5 minuten na aanvang van het programma iedereen aan het werk kreeg!


Respectvol

De 20 deelnemers wisten vooraf niet wat hen te wachten stond. De meesten reageerden positief en deden actief mee. Een paar bleven wat afzijdig en dat was geen probleem voor de trainer. Ook die collega's hebben als toeschouwer een prima avond gehad. Ze werden serieus genomen in een rol van kritisch observator. Een paar deelnemers ontpopten zich als voortreffelijke toneel- of operaspelers terwijl ook de zangnummers goed uit de verf kwamen. Compliment voor Onno en zijn muzikant om met zoveel respect voor iedereen de groep zo in beweging te krijgen.

Naast het lachen
was er continu
de confrontatie

Gemeenteambtenaren

We hebben de training kritisch beschouwd want we zijn en blijven ambtenaren. En ons oordeel was erg positief.
Dankjulliewel voor een heerlijke ochtend!

Rijkswaterstaat faalt

Een team van Rijkswaterstaat is een middag bijeen geweest op Fort aan de Klop in Utrecht.
Wij hebben gisteren een erg leuke en leerzame dag gehad. Door middel van de verschillende opdrachten heeft trainer Sanne ons op een speelse manier uit onze ‘comfort zone’ weten te halen. Erg leuk om zo jezelf en je collega’s beter te leren kennen.

Zorg-wekkend

Wij zijn een team van 11 personen die in de zorg werken. Het was een leerzame middag en de nodige tranen van het lachen zijn dan ook gevallen. Alle collega’s waren erg tevreden na afloop. Iedereen had het erg leuk gevonden. Het is echt een aanrader voor als je iets zoekt voor een teamdag dat leerzaam en ook erg leuk is.


Een absolute aanrader
voor teambuilding
waarbij lol voorop staat

Ministerie vol verbazing

De Uitbeelder heeft ons geholpen om ’af te leren wat je van je moeder hebt geleerd’. We hebben een ontzettend verrassende en vooral leuke en leerzame middag gehad waar improvisatietoneel centraal stond. Niks moet... alles mag! Ik wil niet teveel verklappen wat er gebeurt tijdens deze workshop maar ik kan melden dat iedereen erg enthousiast was en we soms niet meer bijkwamen van het lachen. Het is erg leuk om samen met collega’s iets op te bouwen wat je eigenlijk een paar uur ervoor niet voor mogelijk had geacht. Wij zijn hier in Den Haag vaak serieus bezig, en we vergeten vaak te relativeren. Een absolute aanrader voor ondermeer teambuilding en wat je ook in de dagelijkse praktijk kunt toepassen waarbij ontspanning en lol voorop staat.


Foutje, bedankt

Het was een geslaagde en leerzame avond. De twee docenten brachten de inhoud zeer toegankelijk en iedereen deed met plezier mee met de verschillende activiteiten. Uiteindelijk konden al mijn collega's van de bank trots terugkijken op onze training in Faalplezier.


Kennismaken

Wij waren een redelijk nieuw team dat elkaar nog niet zo goed kende. Dat was na afloop wel anders. Het werd door iedereen heel positief ervaren.


Zelfs de meest introverte boefjes
speelden de sterren
van de hemel

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Nooit geweten dat er in mijn team zulke improvisatie-kunstenaars zitten. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat hebben we gelachen en gegiecheld met elkaar! Fantastisch om eens even totaal niet met werk bezig te zijn en toch je collega’s beter te leren kennen. Een echte aanrader! Ook erg leuk dat er foto’s zijn gemaakt!

Vergeet niet de muziek

Iedereen was laaiend enthousiast en het was ook in één woord geweldig. Mocht iemand dit ook gaan doen, doe het dan niet zonder muziek want dat werkt sfeer verhogend. Verder vreselijk gelachen en dan blijkt ook dat eigenlijk niemand bang is iets stoms te doen want je kan gewoon niks stoms doen. Absolute aanrader.

Het kan altijd anders

 

Informatie en contact

U dient uw naam in te vullen

U dient uw bedrijfsnaam in te vullen.

Invalid Input

U dient uw e-mailadres in te vullen.

U dient een bericht in te vullen

Ongeldige invoer

Dit is een website van

De Uitbeelder
Eemweg 86
4105 ZA Culemborg
Nederland

+31 (0)6 307 259 52

btw-id: NL001940915B83


Anderen bekeken ook:
DeUitbeelder.nl

Culemblog.nl

Het kan altijd anders